10 Aralık 2018 Pazartesi

NBA BANKO MAÇLAR 11 ARALIK 2018

Salı Banko Maçlar, 11.12.2018 Salı Banko tahminler,11.12.2018 Salı iddaa tahminleri,11 Aralık Salı iddaa yorumları, Avrupa'da En fazla oynanan maçlar, iddaa tahminleri, banko maçlar, banko tahminler, iddaa yorumları, şikeli maçlar, iddaa analizleri

988 Pho Suns (h) - La Clippers Suns

%13.5 galibiyet oranı ile hem konferansın hem de ligin en kötü takımı durumunda. Son oynadıkları 8 maçı kaybettiler. Devin Booker ve T.J Warren olmadan maçlara tutunmaları çok zor. Drafttan gelen Ayton ise tek başına çözüm olabilmiş değil. Los Angeles Clippers ise son 2 karşılaşmayı kaybetse de konferansta hala iddialı durumda. Bugün Suns'da Ayton'ın durumu belli değil. Booker kesin olarak yok. Clippers rahat bir galibiyet elde eder.

987 Den Nuggets - Mem Grizzlies

 Denver 7 maç kazandıktan sonra son 2 maçlarını kaybetti. Son oynanan Atlanta maçında Jokic dışında destek alamadılar. Memphis ise konferansta en az sayı yiyen takım durumunda ve %60 galibiyet yüzdesi mevcut. Denver bu maç ile birlikte evinde dört maça çıkacak. Reaksiyon vermek adına geçiş hücumları ile hızlı bir ilk yarı oynarlar.

Günün Bankosu ve Günün Kuponu sitelerinden alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder