23 Ağustos 2019 Cuma

Banko Maçlar nasıl bulunur? 5 Önemli Nokta..

Banko Maçlar yeni dönemi iddaa'nın da en fazla dikkat çeken durumu olacak. İddaa'da bankoları bulmak için dikkat etmeniz gereken durumlar mevcut. Sizlere iddaa'da kazanmanın yollarını göstereceğiz. İddaa'da hangi oranlara oynamalı veya hangi maçlarla kazanmalı.

Ankaragücü - Kayserispor

Kayserispor'un ofansif anlamda eksikleri var. Hücumdaki 5 oyuncu ayrılırken, yerleri doldurulamadı. Bu sorunu son Alanya maçında net şekilde gördük. Ankaragücü de farklı değil. Ev sahibi, özellikle Boyd'un boşluğunu dolduracak hamle yapamadı. Onlar da para bulup, kadroyu güçlendirmeyi istiyorlar. İki ekibin mevcut ofansif kalitesi '2.5 altı'nı öne çıkarıyor. Hatta 'TGS 0-1' bile denenebilir.



Real Madrid - Valladolid 

Lig öncesi hazırlık döneminde dağınık gözüken Valladolid, açılış haftasında Betis karşısında şanslı sayılabilecek bir galibiyet aldı. Şimdi İspanya'nın en zor ikinci deplasmanına gidiyorlar. Bu sene bambaşka bir görüntü için iddialı bir sezon açılışı yapan Real Madrid, Eden Hazard'ın sakatlığı ve Modric'in kırmızı kartına rağmen Celta deplasmanından 3-1'lik galibiyetle döndü. Kendi sahalarında Valladolid'i çok daha rahat yenerler.

Banko Maçlar olarak bunları verebiliriz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder