15 Mart 2017 Çarşamba

16.03.2017 Perşembe iddaa tahminleri

16 Mart perşembe banko iddaa tahminleri ve maç yorumları. Avrupa'da kazandıran iddaa tahminleri ve maç yorumları ile kazanın. Günün maçlarına özel maç tahminleri ve yorumları..

546 Chapecoense - Lanus

Libertadores tarihindeki ilk maçında oldukça hırslı ve istekli gözüken Chapecoense, biri serbes vuruştan olmak üzere iki ceza sahası dışından bulduğu gollerle Zulia’yı yenen Chapecoense, 2007’de Parana’dan bu yana ilk Libertadores maçını kazanan ilk ekip oldu. Bu kupada kendi statlarındaki ilk maçta da benzer heyecan ve arzulu bir Chapecoense bekliyorum. Lanus hiç hazır durumda değil. Nacional önünde rakibin duvarını aşamayan Lanus, haftasonu da ligde Racing’e direnemedi. İki maçta da hücum organizasyonu konusunda vasat kaldılar. Acosta-Sand ortaklığına çok bağımlılar. Chapecoense kadro istikrarını yakaladı, Artur kalede güven veriyor. Chapecoense’nin ikinci maçta da istediğini alacağını düşünüyorum. ‘’1’’ denenir.

547 Penarol - Atl Tucuman

Tarihinde 5.kez bir Libertadores maçında 6 ve üzerinde gol yiyen Penarol, yüksek rakımda Wilstermann’a karşı oyun disiplininden çok erken koptuktan sonra 10 kişi de kalınca belli süre reaksiyon gösterdiler ama yetmedi. Bu maça kadar kalesinde 2017’de gol bile yemeyen ekibin bireysel hataları bu kadar fazla yapması, savunmanın ofsayt çizgisindeki pozisyon alamaması ortaya böyle bir skor çıkarttı. Yeni statlarında 3.uluslar arası maçlarını oynayacaklarını söyleyelim, 1 galibiyet, 1 beraberlik aldılar. Takımın en skorerlerinden Castellini cezasını tamamlayıp döndü. İlk maçta Palmeiras’ı elinden kaçıran Tucuman bu yıl oynadığı 6 maçta da ofansif oyun ısrarı ve kompakt görüntüsü etkileyiciydi. Taraf bahsinde Penarol bir adım önde olsa da ideal seçim karşılıklı gol var olur. Banko maçlar arasında oynanır!

549 Santos - The Strongest

Santos’un favori olduğuna katılıyorum ama böylesine istim üzerinde giden bir The Strongest bence bu kadar dezavantajlı değil. En azından The Strongest’te Cesar Farias takımıyla çıktığı 43 maçın 28’inden galibiyetle ayrılıp sadece 4’ünde mağlup olduklarını söyleyelim. 5 maçta 6 gol atan Chumacero ile yıldızları Escobar formdalar. Santos’un elinde şuanda Braz haricinde takımı toparlayabilecek bir stoperin olmaması handikap. Yalnız Santos’u ön kısımdan bahsederek değerlendirmek doğru olabilir. Çünkü Lima-Renato-Maia üçlüsünün sürüklediği orta sahanın önünde bu kupada kulüp tarihindeki en golcü ilk 5 isimden biri olan Ricardo Oliveira’nın yanı sıra Copete, Rodrigao gibi isimler var. Hernandez ve Kayke transferleriyle iyice güçlendiler. 2.5 üstü bir sonuç çıkacağını tahmin ediyorum.

Banko kuponlar ve hazır kuponlar için günün kuponu sitesinin takip edin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder