13 Mart 2017 Pazartesi

Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri 14.03.2017

14 Mart Salı Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve maç yorumları.. Şampiyonlar Ligi'ne özel iddaa yorumlarını sitede bulabilirsiniz.  Her gün kazandıran banko maçlar ve maç yorumlarının yanı sıra banko kuponlar ve hazır kuponlar ile de kazandıran Günün Kuponu sitenizde bugünde içerik yine çok dolu.

423 Leicester City - Sevilla

Leicester’ın hafta sonu Premier Ligde oynaması gerek Arsenal maçı rakibinin Federasyon Kupasında mücadele etmesi yüzünden ertelenmişti. Sevilla ise La Liga’nın zayıf ekiplerinden Leganes’e evinde puan kaptırdı. İlk maçta 2-1 kazanan Sevilla avantaja sahip. Leicester grup aşamasında evinde oynadığı 3 maçıda kazanmıştı. Sampaoli yönetimindeki Sevilla hücumda oldukça etkili bir ekip. İki ekibinde bu maçta skor bulmasını bekliyorum. Gollü bir kapışma olur.

422 Juventus - Porto

Portekiz'deki ilk maçı 2-0 kazanan Juventus, hafta sonunda da Milan'ı son saniye golüyle devirdi. Torino ekibi genel olarak Avrupa'nın en formda takımlarından biri. Porto bu maça teslimkar çıkacak. Porto'nun mevcut performansıyla Şampiyonlar Ligi'nde bu seviyeye kadar gelmesi bile önemli başarı. Juventus için kazanmak zor olmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder