10 Mart 2017 Cuma

Banko iddaa kuponları ve banko maçlar!

11 Mart Cumartesi banko maçlar ve banko kuponlar ile iddaa'da kazanın. Blogumuz ile iddaa'da her gün düzenli kazanç sağlamaya devam edeceksiniz. Her gün 1 banko kupon, 1 banko maç ve daha fazlası.. Banko maçlar ve kuponların yeni adresi olmaya aday!

Arsenal - Lincoln


Ulusal Lig temsilcisi Lincoln'ün bu aşamaya kadar gelmesi bile büyük bir iş! Fakat artık onlar için de yolun sonu göründü. Bayern'den iki maçta 10 gol yiyerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Arsenal'ın, Ulusal Lig ekibine karşı patlama yapması olası. Farklı bir Arsenal galibiyeti bekliyorum.

Admira W. - Salzburg


Mattersburg ve Rapid Wien maçlarını tek golle kazanan Salzburg, Soriano'nun gidişi sonrasında gol yollarında zorlanmaya başladı. Admira Wacker, ligin en katı defans uygulayan ekibi. Salzburg'dan puan alabilmeleri zor görünse de, yüksek tempo ve bol gol beklemiyorum. Bu sebeple 3.5 altı tercihini değerlendireceğim.

Yeni Malatyaspor - Şanlıurfaspor

Sivas'ın Altınordu deplasmanında takılması sonrasında liderliğini koruyan Yeni Malatya, statlarının bakımından dolayı maçlarını İstanbul'da oynuyor. Denizli ve Altınordu'yu Vodafone Arena'da mağlup ettiler. Şimdi ise Başakşehir'de oynayacaklar. Kaliteli zemin, futbollarına da yansıyor. Şanlıurfa, ligin en zayıf deplasman performansına sahip ekibi. Malatya ekibine karşı da varlık gösteremezler. Senegalli Diabang Dialiba'dan da gol bekliyorum. Yeni Malatya bırakmaz.

Banko maçlar ve hazır kuponlar her gün blog adresimizde olmaya devam edecek!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder